ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

CALL NOW: +30 22830 22323

Νέα & Ανακοινώσεις

Η ΠΑΛΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

ΤΗΝΙΑΚΗ «ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ» ονομάζει την «παλαιωμένη γραβιέρα Τήνου» παραγωγής μας , η έγκριτη  δημοσιογράφος γαστρονομίας  κ. Νικολέτα  Μακρυωνίτου στο τελευταίο τεύχος ( ν. 164) του 2019 του περιοδικού «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» που κυκλοφόρησε  με την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  της ΚΥΡΙΑΚΗΣ τον περασμένο  Δεκέβρη.

Στο αφιέρωμα του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ με τίτλο «Τα Παλαιωμένα» που αφορά τα ιδιαίτερα  τυριά μακράς ωρίμανσης που επιλέγει από μικρούς παραγωγούς , η δημοσιογράφος  κ. Νικολέτα  Μακρυωνίτου,  ξεχωρίζει η δικιά μας «παλαιωμένη γραβιέρα», «η Τηνιακή παρμεζάνα» όπως πολύ εύστοχα και χαρακτηριστικά την «βάφτισε»…. Μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά : «…Είναι  ένας γευστικός δυναμίτης για χειροκρότημα. Καλογινομένη, ισορροπημένη, σικάτη.»

Αγαπητή κ.  Νικολέτα Μακρυωνίτου σας ευχαριστούμε πολύ…  πάντα να δημοσιογραφείτε εύστοχα και να έχετε επιτυχίες.

Ευχαριστούμε και τον «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»  που πάντα στέκεται κοντά στους μικρούς παραγωγούς και στα ποιοτικά προϊόντα.