Πρατήριο: Λεωφ. Μεγαλόχαρης 22, Χώρα Τήνου
Τηλ.: 22830 23289

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου συνεργάζεται  πλέον με την εταιρεία «ΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στην διακίνηση- εμπορία  των τυριών του (γραβιέρας και καυτερής) στην Αθήνα και όλη την Αττική.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Η εταιρεία τυροκομικών προϊόντων «ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και διανομής τυροκομικών προϊόντων, σε όλη την Ελλάδα. Με έδρα  στην Αθήνα, η εταιρεία διανύει την 8η δεκαετία μιας επιτυχούς και δυναμικής πορείας, ενώ διακρίνεται πάντα για τα εκλεκτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της. 

Εμπορεύεται δημοφιλή και κορυφαία τυροκομικά προϊόντα, από γνωστά τυροκομεία του νομού Ιωαννίνων και από άλλα μέρη της Ελλάδας που φημίζονται για τα τυροκομεία τους και την παραγωγή εκλεκτών τυροκομικών προϊόντων, όπως η Κρήτη, η Πελοπόννησος, η Μυτιλήνη, η  Τήνος πλέον και άλλες Κυκλάδες  

Όλα τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, οι Έλληνες τυροκόμοι  εμπιστεύονται τα προϊόντα τους και η εταιρεία τα προωθεί με τον καλύτερο τρόπο ιδιαίτερα μέσω  συνεργασιών  με μεγάλους και επώνυμους ομίλους SUPER MARKETS της χώρας, καθώς και με άλλο δυναμικό πελατολόγιο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  πληρούν όλους τους κανονισμούς της ΕΕ σε σχέση με τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης των τυροκομικών προϊόντων και  φτάνουν με ασφάλεια στον καταναλωτή!

«ΓΙΩΤΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Διαλεχτά τυριά αρίστης ποιότητας!

Δαβάκη 7,   ΤΚ 182 33  Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττικής

Τηλ.: 210 4820576

ngiotis@otenet.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

You might be interested in …