Πρατήριο: Λεωφ. Μεγαλόχαρης 22, Χώρα Τήνου
Τηλ.: 22830 23289

Τα προϊόντα ΕΥ ΖΗΝ στο πρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου

 

            Με μεγάλη μας  χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αντιπροσωπεύουμε πλέον τα φυσικά προιόντα υγείας και ευεξίας του ΕΥ ΖΗΝ, του  Σταύρου Γεωργακόπουλου στην Τήνο και τα διαθέτουμε πλέον από το πρατήριο μας στην λεωφόρο Μεγαλόχαρης.

  • Το Ευ Ζην

Η εταιρεία Ευ Ζην® ιδρύθηκε από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο το 1995, όταν και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της υγιεινής, βιολογικής και παραδοσιακής διατροφής και φροντίδας. Με σύνθημα το “Yγεία και Aπόλαυση” το Eυ Zην® πρωτοπόρησε εισάγοντας μια καινοτόμο ολοκληρωμένη άποψη και φιλοσοφία και δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστήματος: το “υγιεινό, βιολογικό και παραδοσιακό delicatessen”.

Το 2001 το Ευ Ζην® μεταφέρθηκε στην Τήνο και δημιούργησε το <<Πρότυπο Εργαστήριο Εκλεκτών Εδεσμάτων>> όπου, εκτός από την παραγωγή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομίας, ξεκίνησε και την παραγωγή του αρχαίου θεραπευτικού ελιξιρίου Σπαθόλαδο η Βαλσαμολαδο, καθώς και του περίφημου στην βοτανολογική παράδοση της κεντρικής Ευρώπης κρασιού της καρδιάς. Στα αμέσως επόμενα χρόνια το Ευ Ζην® τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την πρωτοτυπία και την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων του.

Το 1998 ξεκίνησε η συνεργασία με την εταιρεία της παγκοσμίου φήμης βοτανολόγου Maria Treben, εισάγοντας και διανέμοντας το περίφημο ελιξήριο βοτάνων Schweden Bitter καθώς και μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών προϊόντων φροντίδας και περιποίησης υψηλής ποιότητας.

Σήμερα συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι να ενδιαφερόμαστε για την παρασκευή και διάθεση φυσικών ελιξιρίων που προάγουν την ψυχική και την σωματική υγεία πάνω στις ίδιες αρχές της ποιότητας και της τιμιότητας.

 

  1. Σπαθόλαδο Ευ Ζην® – Βάλσαμο των Αρχαίων Σπαρτιατών

Ένας πολύτιμος σύμμαχος υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Από αγνό βιολογικό άθερμο αγουρέλαιο υψηλής ποιότητας και άνθη άγριου υπερικού που συλλέγεται σε ορεινές περιοχές της Τήνου.

Εξωτερική Χρήση:

Οι αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες του έλαιου υπερικού το καθιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικό για μια ευρεία γκάμα παθήσεων και προβλημάτων όπως:

  • Ανακουφίζει με απαλές εντριβές τους κολικούς των μωρών, επίσης είναι κατάλληλο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σαν προληπτικό λάδι για τις ραγάδες στο στήθος και την κοιλιά
  • Ισχυαλγίες, οσφυαλγίες, ρευματικούς πόνους, πόνους αρθρώσεων
  • Μυϊκές παθήσεις, παθήσεις συνδέσμων, τενοντίτιδες, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, διαστρέμματα
  • Κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες
  • Φλεγμονές, αδενικά και άλλα οιδήματα, υδρωπικία
  • Πονοκεφάλοι, ημικρανίες, ωταλγίες
  • Για κάθε είδους πληγές
  • Κακώσεις, μώλωπες, εκχυμώσεις
  • Δερματικές παθήσεις, έρπης, εξανθήματα, έλκη
  • Δερματίτιδες, ξηροδερμίες, κνησμός
  • Εγκαύματα, συγκάματα (βρεφικά ή και υπεριλήκων)
  • Τσιμπήματα εντόμων

Εσωτερική Χρήση:

 Το έλαιο Υπερικού του ευ ζην® είναι πόσιμο χάρη στην άριστη διαδικασία παραγωγής του από αγνό βιολογικό άθερμο αγουρέλαιο υψηλής ποιότητας και άνθη άγριου υπερικού που συλλέγεται σε ορεινές περιοχές της Τήνου. Αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες και επουλωτικό, το έλαιο του Υπερικού του ευ ζην® είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και συνιστάται για παθήσεις και προβλήματα όπως:

  • Έλκος, πόνοι στομάχου, επώδυνη πέψη
  • Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση
  • Ξινίλες, καούρες
  • Πόνοι εντέρων, δυσκοιλιότητα
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (κολίτιδα)
  • Δηλητηρίαση

Καλλυντική  Χρήση

Οι αναπλαστικές ιδιότητες του ελαίου του υπερικού το καθιστούν επίσης  εξαιρετικό ως καλλυντικό. Συστήνεται:

  • Ιδιαίτερα για ξηρά, ευαίσθητα, κουρασμένα δέρματα
  • Ως λάδι βάσης για την παρασκευή αναζωογονητικών καλλυντικών κρεμών
  • Για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ (μπορεί να εμπλουτιστεί, αν το επιθυμείτε, με αιθέρια έλαια)

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν κείμενο προέρχονται από το βιβλίο της Maria Treben «Υγεία από το φαρμακείο του Θεού», Εκδόσεις Κέδρος, έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού ή άλλου ειδικού της υγείας.

 

  1. Της Καρδιάς το Ποτό

Μια συνταγή 850 ετών που ευφραίνει την καρδιά.

«Το Κρασί της Καρδιάς έχει πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλες τις καρδιακές διαταραχές και καρδιακές αδυναμίες. Εγώ η ίδια έχω δώσει αυτή την συνταγή σε πολλούς ασθενείς με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό το κρασί προσφέρει σημαντική ανακούφιση και από την Στηθάγχη». Maria Treben “Υγεία από το φαρμακείο του Θεού” εκδόσεις Κέδρος.

Το Κρασί της Καρδιάς περιέχει κόκκινο αγνό βιολογικό κρασί, μέλι ανεπεξέργαστο άριστης ποιότητας και μαϊντανό.
Έχει υπέροχη γεύση, μόνον 4 αλκοολικούς βαθμούς και μπορείτε να το σερβίρετε στους καλεσμένους σας με τριμμένο πάγο ή ως κοκτέιλ με φυσικό χυμό και ρακί.

Δεν έχει απολύτως καμιά παρενέργεια.

 

  1. Schweden Bitter (σβεντεν μπίτερ) – Κατάλληλο και για ομοιοπαθητική

Τονώνει, αναζωογονεί προστατεύει.

«Όποιος το λαμβάνει καθημερινά, πρωί και βράδυ, διατηρεί το σώμα υγιές και δυνατό, το πρόσωπο νέο και ωραίο» Maria Treben “Υγεία από το φαρμακείο του Θεού”

Το ελιξίριο Schweden Bitter (Σβέντεν Μπίτερ) είναι 100% φυσικό προϊόν, αλκοολούχο εκχύλισμα 16 βοτάνων, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων αλληλοενισχύονται με τον μεταξύ τους συνδυασμό.  Δεν έχει παρενέργειες, ούτε αντενδείξεις. Συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας και ευεξίας.

Για ομοιοπαθητική συνιστάται το Schweden Bitter Χωρίς Αλκοόλ

*Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Αυστρία από τη Maria Treben Naturprodukte*

You might be interested in …